Čistič textilu a čalounění

Čistič textilu a čalounění

Použijte prosím nový eshop...

 https://eshop.hiteko.cz/

Použití: na odstranění skvrn z oblečení, kabelek, ubrusů, závěsů, čalouněného nábytku, polštářů, povlečení, autosedaček...

Více informací

Čistič textilu a čalounění je aktivní čistící látka s regenerační ochranou vláken vyráběná novou technologií. V jediném kroku vyčistíte nečistoty, odstraníte skvrny, vrátíte vláknům původní pružnost a jemnost, oživíte barvy. Na rozdíl od standardních čističů, které rozpuštěnou špínu zanechávají ve spodní části textilie, nano čistič textilu a čalounění čistí vlákno po celé délce a rozpuštěnou nečistotuvytahuje na povrch, kde ji snadno odstraníte. Ideální na tkané i netkané textilie, mikroplyš, koberce, potahové látky, textilní vlákna, technické látky a vlákna.

 

Celé balení vydrží zhruba na 2,5m2.

 

S čističem textilu a čalounění odstraníte: mastnoty, čokoládu, mléčné výrobky, všeobecné znečištění, lidský pot, nikotin, zažloutnutí, hnilobu, atd. Velmi dobře odstraňuje moč a skvrny způsobené zvířaty.

 


 

Návod k použití: Lehce navlhčete povrch. Nastříkejte na povrch a nechte působit 5-10 min. dle míry znečištění. Pro odolnou špínu použijte jemný kartáček a vytvořte aktivní pěnu, tu poté setřete do suché mikrovláknové utěrky. Při mírnějším znečištění nechte působit a poté vytřete do sucha mikrovláknovou utěrkou. Vzhledem k široké škále povrchů, doporučujeme před vlastní aplikací provést TEST na slučitelnost povrchové úpravy. 

 


 

Čistič má formu kapaliny. Pro snadnější použití a úsporu je opatřen rozprašovačem. Je balen v matné bílé lahvi z chemicky odolného plastu. Lahev má kulatý tvar, velmi dobře se drží a při použití nevyklouzává z rukou. Rozprašovač je opatřen dětskou pojistkou proti otevření. Celé balení je uzpůsobeno tak, aby prostředek nevytekl ani při položení.